Produkter - Smuk og Sund

Go to content

Main menu:

Produkter
Guinot blev grundlagt af den banebrydende franske biokemiker René Guinot i 1960’erne.

I dag er produktet verdens førende hudplejeserie indenfor professionelle hudplejeprodukter og repræsenteret på over 11.000 klinikker i mere end 70 lande.

Guinots videnskabelige program udvikles i samarbejde med biokemikere og dermatologer og den omfattende hudplejeserie er plantebaseret og fremstilles uden parabener.

Med Guinot er du sikret hjemmepleje i høj klasse samt unikke klinik behandlinger.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________Lily Lolo er et nytænkende professionel mineralsk makeup mærke fra England, og er i dag det førende mærke indenfor 100% naturlig mineral makeup i England.
Gennem de nyeste teknikker garanterer Lily Lolo at samtlige produkter ikke indeholder uhumskheder, i form af petrokemikalier, bismuth oxychloride, parabener, syntetiske farvestoffer eller duft og nanopartikler.

Kort sagt :

  • Lily Lolo er makeup der er baseret på 100% rene produkter.

  • Lily Lolo er meget enkelt at anvende, smelter på huden og giver helt fantastiske resultater.

  • Lily Lolo tilstopper ikke porerne og er olie-fri.

  • Lily Lolo beroliger irriteret hud og kan derfor bruges af alle.

  • Lily Lolo er ikke testet på dyr og uden parabener.


_________________________________________________________________________________________________________________________________________Shellac er det prisvindende teknologiske lak-vidunder der har taget verden med storm – og det alle vi kvinder har ventet på.

Shellac lægges på som en neglelak og giver glans og holdbarhed som gele.

Shellac holder i 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning. Shellac er 100% tør når du forlader klinikken.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________


pHformula – rene produkter med medicinske egenskaber.
pHformula behandlinger og produkter er baseret på ”regenerativ medicin” og formålet er at skabe en kontrolleret, kemisk overfladefornyelse af huden og hvor beskadigede celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv.
pHformula henvender sig til dig der ønsker et effektivt og ufarligt alternativ til laserbehandlinger, skrappe peelinger eller kirurgiske indgreb.

Målrettet og effektiv behandling af 4 "problematikker":
A.G.E.:     Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker.
               Karsprængninger. Spredte pigmentpletter ("leverpletter").
M.E.L.A.:  Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol,
               hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller) stress, "kemi".
A.C.N.E.:  Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, "åbne" porer, overfladiske ar.
C.R.:        Chronic redness. Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea,
               uren hud med meget rødme.

pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende eksfoliering/afskalning, og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan og skal måles udefra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.
Med pHformula sker ændringen/ resurfacingen på celle-niveau, og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Dog er det almindeligt at opleve en afskalning i de øverste lag af huden.

Her er altså tale om særdeles effektive behandlingsresultater med førsteklasses aktive ingredienser uden farvestoffer, mineralsk olie og parabener.

Back to content | Back to main menu